U bent als bedrijf of particulier gastvrij, maar alleen voor mensen die ook echt te gast zijn. Toegangscontrole houdt uw deuren gesloten voor onbevoegden. Dat geeft veiligheid en rust voor uw medewerkers of huisgenoten. Onze systemen reguleren toegangsverlening voor personeelsleden, bezoekers en leveranciers. Op uw verzoek wordt de toegang tot bepaalde deuren of afdelingen per persoon gedefinieerd. Aanwezigheidsgegevens worden voortdurend bijgewerkt, en dat is in geval van een calamiteit heel belangrijk. Toegangsbeheer is voor bedrijven in samenhang met camerabewaking, inbraakbeveiliging en goederen- en personenbewaking een belangrijk middel om beveiliging te garanderen.
 
                                                     
 
         
Paxton is een betrouwbare partij die al jarenlang toegangcontrole systemen ontwikkeld. Ze hebben zich zelf de afgelopen jaren reeds hun betrouwbaarheid en betrokkenheid ruimschoots bewezen.
 

Software NET2

                      
Paxton heeft NET2 software ontwikkeld waardoor het beheer van personen, sleutels en werktijden zeer makkelijk zijn aan te passen dmv een PC, kinderspel! Ook zijn er camerabeelden te integreren bij iedere deur die geactiveerd wordt of aangebeld wordt.
 

Iphone

    

Sinds februari 2012 is het ook mogelijk om met een Iphone oa deuren, slagbomen en liften aan te sturen. Ook kan er door een App de aanwezigheidsregistratie worden bekeken.
 

Installatie mogelijkheden

     
Hierboven een aantal installatieschema's wat er mogelijk is. Het mooie van Paxton is, dat alles te combineren is in één en dezelfde installatie. Of het nou bedraad is, draadloos, IP of een RS485 datalijn, alles kan met elkaar gecombineerd worden. De gehele installatie wordt beheerd dmv NET2 software.

 

Looks

    Lezer en toetsenbord
    

Hierboven diverse lezers en een ACU (acces control unit waar de lezer op aangesloten wordt). De lezers zijn er in diverse uitvoeringen: vandaal bestendig, lcd display, zwart kunststof, etc.