Intercom

Hoogewerf Beveiliging levert diverse merken intercoms. Dit is afhankelijk van de wens van de klant en voor welke toepassing de intercom gebruikt moet worden.

De intercom's kunnen uitgerust worden met video-camera's en TEK-lezers. Hoogewerf Beveiliging levert voor intercoms en andere toegangscontrole systemen maatwerk belpanelen en/of RVS zuilen.
 

Appartementen

Wij bieden systemen voor (deur)intercom met audio of video voor flats, appartementen of bedrijfsverzamelgebouwen, voorzien van deuropenerbediening. Deze deurposten hebben meer dan één beldrukker of digitale naamkeuze.
 

Woonhuis

Deurintercoms voor enkele woningen, bedrijven of instellingen. Bij deze intercoms wordt gebruik gemaakt van een of twee deurstations met slechts één beldrukker en een of meer binnenposten, eventueel voorzien van deuropenerbediening.
 

Loketintercom

Loketintercoms zijn geschikt voor communicatie tussen een persoon achter een loket en zijn of haar klant aan de andere kant van de (indien nodig beveiligde) ruit.
 

Industrie & kantoor

Deze systemen zijn geschikt voor beveiliging en communicatie in en rond gebouwen zoals scholen, fabrieken, ziekenhuizen, garages en kantoorpanden.