Alarminstallatie
Diefstal, schade en brand is altijd een bedreiging en vaak een hoge kostenpost voor bedrijven en particulieren. Ook mag zeker niet de impact van een (woning) inbraak niet worden vergeten.
Elektronische inbraaksystemen kunnen een kosteneffectieve bescherming zijn en zijn altijd een afschrikmiddel.

Of u nu buitenbeveiliging nodig heeft, gebouwbeveiliging of interne beveiliging van ruimtes, wij hebben voor u de oplossingen die u nodig heeft. Onze ervaring heeft aangetoond dat beveiligingssystemen individueel moeten worden ontworpen, zorgvuldig worden geïnstalleerd en goed moeten worden onderhouden.
 
Mistgenerator
 
Hoogewerf Beveiliging BV is een BORG Technisch beveiligingsbedrijf
Hoogewerf Beveiliging BV is gecertificeerd als Borg Technisch beveiligingsbedrijf. Indien een beveiligingsbedrijf BORG gecertificeerd is, wordt het bedrijf jaarlijks gecontroleerd door KIWA/NCP. Tijdens deze controle (audit) wordt oa gekeken of er voldoende gediplomeerde (TBV diploma & MBV diploma) monteurs zijn en worden er een drietal gecertificeerde installaties gecontroleerd bij de klant op lokatie.
 
Borg Technisch beveiligingsbedrijf (deelgebied 1, 2 en 3)
Het BORG Technisch beveiligingsbedrijf mag elektronische én bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen. Het vereiste diploma is TBV. Als zowel de alarminstallatie als de bouwkundige beveiligingsmaatregelen aan de eisen voldoen, verstrekt het gecertificeerde bedrijf een BORG Beveiligingscertificaat. Indien alleen de alarminstallatie aan de eisen van een elektronisch niveau voldoet verstrekt het gecertificeerde bedrijf een BORG Opleveringsbewijs alarminstallatie.