Trots op jubileum

Tien jaar geleden ben ik begonnen. Nu is sprake van een goedlopende zaak, ondanks de moeilijke economische tijd. Dat vier je, is mijn mening, samen met je relaties en je medewerkers. Daarom hebben we op 23 maart een groot feest georganiseerd voor ruim 300 gasten. Vanwege het 10-jarig bestaan en mijn 40e verjaardag kwamen we uit op het thema ‘Een reis door de tijd’. Dit concept hebben we breeduit ontwikkeld, iets dat we ook in het dagelijkse leven doen. Een offerte maken of een storing oplossen is namelijk ook meedenken met je klant en doorgaan waar je concurrenten stoppen. Zo hadden we bedacht om eerst een vooraankondiging te sturen voor het feest en één dag ‘Air Hoogewerf’.
 
 

Boarding

Bij aanmelding ontvingen de genodigden een Boarding pas voor een vlucht met Air Hoogewerf. Vanaf 20.30 uur kon men inchecken in het pand in Beverwijk. Toen begon het spel, Prachtig man, je had de reacties moeten horen… In een woord: geweldig.
 

 

Reis door de tijd

Twee 'stewardessen' vingen de reizigers op en brachten hen naar hun plaats. Boven in het bedrijfspand was een filmzaal ingericht met deels echte vliegtuigstoelen. Via een video animatie hoorde men een welkomstwoord van captain Ton, daarna startte de virtuele vlucht. Men vloog vervolgens door de tijd: het begon met de stranding van zendschip Veronica en de geboorte van Ton in 1973. Via mijn jeugdjaren, hoogtepunten uit de jaren tachtig en negentig en de start van de zaak in 2003, eindigde de vlucht met een impressie van het huidige bedrijf op kantoor en werkvloer in een prachtige bedrijfsanimatie. Daarna ging de deur naar de bar open.
 


Feest

Diep in de nacht gingen de laatste gasten met een goed gevoel naar huis. Een daverend feest waar we allemaal met plezier op terugkijken. Op naar het volgende feestje dus…
 
 
 
 
 

Alle nieuwsitems