Ontdek wat LED-verlichting voor u kan betekenen!

 
Op uitnodiging van Milieudienst IJmond zullen wij 23 oktober 2014 deelnemen aan het LED congres MDIJ. Tijdens het congres, wat wordt gehouden in de vredevorstkerk te Beverwijk, is er een ruimte gereserveerd voor een tentoonstelling van LED producten.  Wij zullen hier onze producten werkend presenteren op demoborden.
Uiteraard zullen wij aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en producten toe te lichten.
 
Om 13.00 uur worden de deuren geopend van de tentoonstelling.
Het programma van het congresluidt als volgt:
  • 13.00 – 14.00 Inloop en biologische lunch
  • 14.00 – 14.05 Opening door dagvoorzitter Tim de Rudder, voorzitter dagelijks bestuur Milieudienst IJmond
  • 14.05-14.15 Inleiding door Floor Bal, wethouder milieu gemeente Velsen
  • 14.15 – 14.55 Led-verlichting in vogelvlucht Ellen de Vries (Het Lux Lab): het belang van licht in ons leven, onze gezondheid, onze stemming, ons leren, ons herstellen. Wat is led-verlichting, wat is nieuw aan led-verlichting en hoe verhoudt led zich tot andere verlichtingsvormen. Welke deuren heeft led al geopend op het gebied van innovatieve toepassingen, en wat kunnen we de komende jaren nog verwachten.
  • 15.00 – 15.30 Led-marktontwikkelingen en kwaliteit Rolf Heynen, Peter Groot (Good! / LED Expo Benelux): de doorbraak van LED in de zakelijke markt. Het Nationale Led-Trendrapport, ontwikkelingen en issues belicht vanuit het werkveld.
  • 15.30 – 16.10 Led investeren, financieren of leasen? Voor gemeenten en bedrijven Koen van Winkel (Marketing Manager – Schréder Group): Hoe staat het met de kwaliteit van LED-verlichting? Welke besparingen levert led-verlichting op; de energierekening en op maintenance en vervanging. Welke terugverdienmodellen zijn reëel en kunnen worden gehanteerd voor zowel openbare verlichting als bedrijfsverlichting? Wat zijn de voor- en nadelen van investeren, financieren en LED Lease?
  • 16.10 – 16.25 Led betekenis voor de IJmond regio Bert Pannekeet (directeur Milieudienst IJmond): Led en de rol van de overheid. Binnen welke kaders kan de toepassing van energiezuinige verlichting gestimuleerd worden. Welke mogelijkheden biedt de wet Milieubeheer en de Energie Prestatie Keuring om led-verlichting te verplichten?
  • 16.25 Afsluiting en Netwerkborrel
 

Alle nieuwsitems