Hieronder is een greep uit ons assortiment gereed omschreven, wat wij zelf in ons bezit hebben.
 
Warmtebeeltechniek
Warmtebeeldtechniek is een waardevol hulpmiddel dat de productiviteit bij probleemoplossing en onderhoud aanzienlijk kan beïnvloeden, en natuurlijk bij industriële en elektrotechnische toepassingen en toepassingen in gebouwen.
 
Temperatuur is vaak de eerste en eenvoudigst te achterhalen indicatie van een ophanden zijnde probleem. Temperatuurmetingen kunnen dan ook als een snelle screeningtechniek worden gebruikt voor situaties waarin verdere analyse met andere instrumenten, zoals een DMM of stroomtang, gewenst is. Met een contactloze IR-thermometer kunt u een veilige afstand tot het object bewaren, vandaar de term 'contactloos', en behaalt u de nauwkeurigste meetresultaten binnen een groot temperatuurbereik.
 
Power Qaulity tools
De netvoedingskwaliteit geeft aan, in welke mate een elektrisch systeem de betrouwbare werking van de aangesloten belastingen (apparaten) ondersteunt. Een netvoedingsstoring of gebeurtenis kan betrekking hebben op de spanning, de stroom of de frequentie. Netvoedingsstoringen kunnen veroorzaakt worden door voedingssystemen van klanten, stroomverbruikers van klanten, of door het nutsbedrijf.
 
kWh-meter van energiebedrijf
Als u twijfelt aan een juiste registratie van de elektriciteitsmeter van de aansluiting voor uw woning of uw onderneming (zakelijk kleinverbruik), kunt u de meter laten onderzoeken door een 'schrijvendemeter'. Dit wordt een meterijking genoemd.Wij willen u er graag op wijzen dat het weinig voorkomt dat een meter een technisch defect heeft.

Kabel tracer
De Fluke 2042 is een professionele kabelzoeker voor universeel gebruik. Hij is ideaal voor het traceren van kabels in muren en onder de grond, voor het opsporen van zekeringen/stroomkringonderbrekers in eindgroepen en het opsporen van stroomstoringen en kortsluitingen in kabels en elektrische vloerverwarmingssystemen. Hij kan ook worden gebruikt voor het traceren van metalen waterleidingen en verwarmingspijpen.
 
Kabel zwaard
De C.Scope Cable Avoidance Tool wordt zelfstandig gebruikt voor het detecteren van signalen die door de meeste ondergrondse buizen en kabels worden gevoerd. Het LCD-display geeft zowel de signaalsterkte, batterijconditie en de zoekstand weer. Zonder moeite kan nauwkeurig worden vastgesteld waar en waarheen de buizen en kabels lopen. Het instrument is licht in gewicht en zeer duurzaam. Het is voorzien van een luidspreker die in lawaaiige omgevingen kan worden losgemaakt en tegen het oor kan worden gehouden.
 
 
Data netwerktester
Meten van bekabeling tbv telefonie, VOIP, PC, etc.
 
Installatietester

De testers verifiëren de veiligheid van elektrische installaties in woningen en in commerciële en industriële toepassingen. Ze kunnen garanderen dat de vaste bedrading veilig is en correct is geïnstalleerd, zodat deze voldoet aan de eisen in IEC 60364, HD 384 en alle relevante lokale normen.

 
Aardingtester

De meeste gebouwen en installaties hebben geaarde elektrische systemen zodat de stroom in geval van blikseminslag of tijdens netspanningspieken een veilig pad naar de aarde vindt. Een aardelektrode zorgt voor het contact tussen het elektrische systeem en de aarde. Voor een betrouwbare verbinding met de aarde wordt in elektrische codes en technische en lokale normen vaak een minimale impedantie voor de aardelektrode gespecificeerd.